SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
'' Kuzeyden Parlayan Yıldız ,,

Kesin Kayıt Sırasında İstenen Belgeler!

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümüne Kesin Kayıt Yapmaya Hak Kazanan Adayların Dikkatine!

Kesin Kayıt Sırasında İstenen Belgeler:

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslının ibraz edilmesi suretiyle 1 adet fotokopisi,
2. 1 adet fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)
3. Milli Savunma Bakanlığı sorgulama sistemince askerlik şubesine yönlendirilenler hariç olmak üzere aday öğrencilerden askerlik belgesi istenmez, adayın beyanına göre işlem yapılır. Ancak, gerçeğe aykırı olarak yapılan beyan ile ilgili Üniversitenin sorumluluğu bulunmaz.
4. Tam teşekküllü hastaneden (Devlet hastanesi, Üniversite hastanesi veya Özel hastane) “Fiziksel Aktivite ve Spor Yapmasında Engel Yoktur” ibaresi olan Heyet Raporu,
5. Kayıt için adayların bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
6. Asil listeden kazanan adayların kesin kayıtları Sinop Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesinde 5-6 Eylül 2017 tarihleri arasında mesai saatleri içinde yapılacaktır.
7. Yedeklerin kayıtları asil kayıtlar bittikten sonra sıra ile çağırılarak yapılacaktır. Yedek kayıtlarla ilgili duyurular Sinop Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi sayfasından yapılacaktır. Yedek adaylardan; asil adaylardan istenilen belgelerin tamamı isteneceğinden adayların kayıt belgelerini hazır bir şekilde bulundurmaları gerekmektedir.

Adaylar kendilerine bildirilen tarihler arasında kayıt yaptırmakla yükümlüdürler. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri